פרסום | קשרו אלינו
נט4יו
כל הרשת הישראלית במקום אחד
  עמוד הבית >> רססים - RSS >> אי־גוף הבשר / אורון כץ ויונת צור

רססים - RSS

  ראשי  |  הזנה פשוטה  

link מארב - מגזין מקוון לאמנות מארב - מגזין מקוון לאמנות (26-6-2024 7:53:50)

feed אי־גוף הבשר / אורון כץ ויונת צור (14-11-2018 3:42:09)
תרגום: יפתח בריל איזו משמעות יש עוד לגוף החי בימים שהביולוגיה הופכת לטכנולוגיה, ובשר חי נעשה חומר גלם משומש לבנייה של אורגניזמים, מכשירים ומוצרי צריכה? אילו צורות של ביקורת אמנותית יוכלו לצמוח מתוך מציאות כזו? בשנת 2000 גידלנו בשר במעבדה כחלק מניסוי אמנותי. קראנו לו "סטייק חצי־חי". את הסטייק הראשון גידלנו מתאים עובריים של כבשה (של שרירי השלד) שנקצרו במחקר מדעי שעסק בשיטות להנדסת רקמות. בעל החיים שגידלנו ממנו את הסטייק עדיין לא נולד, [1] ובכל זאת, מאחר שעבדנו במעבדה פעילה למחקר ביו־רפואי לא יכולנו לאכול מה שגידלנו, או ליתר דיוק – ייצרנו. בשנת 2003, ב ...

execution time : 0.363 sec
נט4יו
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: