פרסום | קשרו אלינו
נט4יו
כל הרשת הישראלית במקום אחד
  עמוד הבית >> רססים - RSS >> בשר-מעבדה – הצעות הגשה

רססים - RSS

  ראשי  |  הזנה פשוטה  

link מארב - מגזין מקוון לאמנות מארב - מגזין מקוון לאמנות (26-6-2024 7:53:50)

feed בשר-מעבדה – הצעות הגשה (13-11-2018 3:11:10)
החל מ״המבורגר המעבדה״ הראשון שהוצג ב2013, תעשיית המזון מכוונת את מאמציה הטכנולוגיים והמסחריים לייצור תעשייתי של תחליפים סינתטיים למוצרי הבשר המוכרים: המבורגרים, סטייקים, נקניקיות, כנפי עוף, נקניקים וכדומה. אך מדוע בעצם שהבשר הסינתטי שנצרוך בעתיד יופיע בצורותיו המוכרות והמסורתיות של הבשר? מדוע שההתפתחויות הטכנולוגיות שמאפשרות לגדל בשר מלאכותי מתרביות תאים במעבדה לא יובילו גם לפרקטיקות קולינריות חדשות ולצורות ייצור והגשה חדשות? השאלות האלה הנחו את קורט ון מנסוורט והנדריק יאן גריוונק כשייסדו את ״רשת הטבע החדש״ וכשפרסמו במסגרתה בשנת 2014 את ״ספר הבישול עם בשר-מעבדה״ (In-Vitro Meat Cookbook). להלן מספר הצעות הגשה מהספר, שמובאות כאן באדיבות המחברים: אוריגמי דפי בשר כדורי בשר צבעוניים סטייק סרוג מסיבי בשר ממרח בשר צבוע קוקטייל על בסיס בשר נוזלי תמונות: © Next Nature Network The post בשר-מעבדה – הצעות הגשה appeared first on מארב .

execution time : 0.325 sec
נט4יו
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: