פרסום | קשרו אלינו
נט4יו
כל הרשת הישראלית במקום אחד
  עמוד הבית >> רססים - RSS >> איך נקרא החלק הרך של הלחם?

רססים - RSS

  ראשי  |  הזנה פשוטה  

link שאל את עזרא שאל את עזרא (6-7-2024 8:22:55)

feed איך נקרא החלק הרך של הלחם? (18-6-2024 13:55:00)
איך נקרא החלק הרך של הלחם? איך נקרא החלק הרך של הלחם? לחם הוא מזון בסיסי בתרבויות רבות ברחבי העולם. זהו מזון רב תכליתי שניתן להשתמש בו במגוון מנות. אבל איך נקרא החלק הרך של הלחם? החלק הרך של הלחם ידוע בשמות רבים ושונים. זה מכונה לעתים קרובות פירור, הפנים, האמצע או הלב של הלחם. זה החלק של הלחם שהוא קל ונימוח ובעל טעם מעט מתוק. כיצד עשוי החלק הרך של הלחם? החלק הרך של הלחם נעשה על ידי שילוב של קמח, מים, שמרים ומלח. מערבבים את החומרים יחד ליצירת בצק. לאחר מכן ללוש את הבצק ולהשאיר אותו לתפיחה עד להכפלת נפחו. לאחר שהבצק תפח, מעצבים אותו לכיכר ואופים בתנור. מהם הית ...

execution time : 0.676 sec
נט4יו
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: