את המנה הזאת הכרתי מהטיולים לתאילנד והתמכרתי.
את המנה הקלאסית מכינים עם בשר אבל היא עובדת מעולה גם עם טופו וסייטן.
את הטעם המיוחד היא מקבלת מעלי הבזיליקום הרעננים ואחרי שמכניסים אותה לתפריט פשוט אי אפשר להוציא אותה משם, היא חמה רכה וקרנצ’ית ובעיקר מנחמת מאוד.
שיח הבזיליקום התאילנדי לא מתנהג כמו בזיליקום רגיל ונשאר ירוק וחזק במשך כל ימות השנה אפשר בשמש או בחצי צל באדמה או בעציץ מה שבאמת חשוב זה לגדל אותו קרוב למטבח…
הפוסט פאד קפאו הופיע לראשונה ב- fruit .
לובן הוא חומר שמדללים במים וצובעים איתו את הגזעים והענפים כדי שלא יקבלו כוויות מהשמש הפוסט מה זה לובן עצים? הופיע לראשונה ב- fruit .
הפוסט איך גוזמים גפן הופיע לראשונה ב- fruit .
ברור שאנחנו אוהבים פירות אבל לפני כל פרי מגיעה פריחה ויש צמחים שהפריחה שלהם לא פחות מרהיבה גדולה או צבעונית מ
לא תאמינו כמה סוגי גויאבות יש בעולם וכמה מהן גדלות כאן ממש בישראל. עצי הגויאבות ידועות כעצים חזקים מאוד שלא סו
הצמחים שידאגו לפרטיות שלכם כי ככה אתם יכולים לתלות כביסה בתחתונים כי גדר טובה – שכנים טובים גדר חיה מספקת ל
יכולות להיות כמה סיבות לנשירה של פרחים מחסור בהשקיה בעיה בהפריה ואפילו פטריות אבל לפני שאתם נבהלים בדקו האם נפלו רק עלי הכותרת או נפל הפרח כולו? הפוסט למה הפרחים נופלים הופיע לראשונה ב- fruit .
הלה הוא פרי טרופי נדיר ומיוחד וגם הלונגקונג אחד הפירות הכי טעימים שנתקלנו בהם. שניהם לא גדלים בארץ אבל שווה לחפש אותם כשאתם מטיילים בעולם. הפוסט מה זה הלה ולונקונג? הופיע לראשונה ב- fruit .
הפוסט למה התפוז דם אדום הופיע לראשונה ב- fruit .
הליצ’י הוא עץ שמצד אחד הוא עמיד וקל לגידול ומצד שני יש כמה דברים שאם תדעו עליו תהנו מהליצ’י שלכם יותר עץ