חמשת העקרונות של ארגון הבריאות העולמי לבטיחות מזון טובה יותר הקדמה מחלות שבני האדם מקבלים מאכילת מזון מזוהם הן גורם מרכזי לנכות ומוות ברחבי העולם, כפי שעולה מהמדדים הראשונים של ארגון הבריאות העולמי (WHO) לגבי התפוצה העולמית של מחלות – מזון שפורסמו בדצמבר 2015. מחלות אלה, במיוחד הנגרמות על ידי חיידקים , וירוסים, טפילים ופטריות – ניתן להימנע מהם, והחינוך בטיפול במזון בטוח הוא מדד מרכזי למניעה, כולל עמידות מיקרוביאלית. ארגון הבריאות העולמי בנה את חמשת העקרונות לתוכנית מזון בטוחה יותר : 1. שמירה על היגיינה וניקיון בכלל 2. הפרדה בין מזון גולמי למזו ...
גיל כדורי, תברואן וטכנולוג מזון , מסביר כי חשוב לדעת שהחומוס הנמכר בחנויות, כמו עוד מוצרים רבים, מכיל חומר משמר
ב טיחות במזון – כללי תברואה וטיפול נכון במזון אנשים רבים חולים מהמזון שהם אוכלים. הם עלולים ללקות בכאבי בטן
עצות לבטיחות מזון נכונה במסעדות לוחות חיתוך ו"שאר ירקות" כאשר ברצוננו לשפר את איכות ובטיחות המזון מבחינ
הטיפול במזון גולמי במטבח מה היא הדרך הנכונה לבטיחות מזון גולמי במטבח? כיצד יש לשמור את הבשר? האם מותר להקפיא ב
האם אבוקדו הוא דל כולסטרול? והאם ירק (למשל עגבניה)מכילה מונוסודיום גלוטמט? ומה מכיל המשקה שמרענן את כל העולם (ק
הדרכת עובדי מטבח תפקידים, ואחריות במטבח שף ראשי- תואר שף מקבל טבח אשר עבר את המבחנים של משרד העבודה לשלב 1-5 , בי
בטיחות וייעוץ מזון להלן מקרה שקרה בקייטרינג. פרטי המקרה: למיטב הבנתי ,נמצאו חיידקי ליסטריה מונוציטוגני בפריט
תברואה The post תברואה appeared first on גיל כדורי ייעוץ למסעדות, יועץ בטיחות וטכנולוג מזון .