נכתב ע"י תמי טל, B.Sc. and M.Sc. Chemistry, כימאית ראשית בקבוצת רוטל כיצד מגדירים מהו חומר ידידותי לסביבה ואיך זה משתלב עם תקני בטיחות מזון? בשנים האחרונות רווח השימוש בחומרי ניקוי ידידותיים לסביבה ולמשתמש. הדרישה מגיעה ישירות מהצרכנים המעוניינים לקבל מוצר בטוח לשימוש, שאינו מסוכן לאדם, ואינו משאיר עקבות בטבע, אך כיצד מגדירים מהו חומר ידידותי לסביבה, וכיצד זה משתלב עם תקני בטיחות מזון? כדי למנוע מיצרנים לטעון טענות שווא לגבי מוצרים "ירוקים", תופעה הנקראת בעולם ‘Green Washing’, גופים רגולטוריים פרטיים רבים ברחבי העולם קבעו סטנדרטים למוצרים ירוקים . מדובר ...
מהו תקן HACCP, למה הוא כל חשוב ואיך הוא קשור לבטחון המזון שלנו? ראשי התיבות של HAZARD ANALYSIS CRITICAL CONTROL POINTS – HACCP, המשמ
ירון שריג סמנכ"ל השיווק של קבוצת רוטל, המייצרת חומרי ניקוי ירוקים תחת המותג Green Line , בראיון על ההשראה שהובי
מאיר טל, מנכ"ל קבוצת רוטל, מספר על ההחלטה להקים קו ייצור של חומרי ניקוי ירוקים, העשויים מחומרים שניתן לאכול
קבוצת 'רוטל' הוותיקה מובילה כיום את המעבר לשימוש בחומרי ניקוי ירוקים בתעשייה, עם סדרת מוצרים בלעדיים שפותחו
בעיות הלכלוך שלכם – הם האתגר שלנו! לקוחות רבים פונים אלינו בבקשות שונות למציאת פתרונת לניקוי חלקים ממגוון
מאת תמי טל – כימאית ראשית קבוצת רוטל הקדמה בתעשיית המזון והשוק המוסדי קיימת דרישה לחומרי חיטוי בנוסף לחומר
מאת תמי טל – כימאית ראשית, קבוצת רוטל כחלק מתהליך שיפור מתמיד של סדרת חומרי הניקוי Green Line פותחה נוסחה חדשה ע
לקוח מתחום התעשייה הבטחונית פנה לליאור, מנהל תחום חומרי הניקוי ברוטל, לצורך ניקוי והסרת שומנים ברצפת אולם הי
סביבת עבודה מוקפדת ונקיה מאפשרת לנו עבודה בתנאים נוחים ובריאים המשפיעים על חיי היום יום שלנו, על בריאותנו ועל