פעמים רבות סיפרתי על אהבתי למטבח הצרפתי והאיטלקי. גבינות איכותיות הם החולשה שלי, ונכון שאני תמיד נוהגת למפנק את בני משפחתי וגם את האורחים בפינוק הנפלא הזה. מה גם שזה מהיר, פשוט ואלגנטי. ועל הטעם בכלל אין מה לדבר, ואם המנה הזאת תוגש בליווי יין טוב, בכלל מתקבלת ארוחת פליאו גורמה אמיתית. פטריות ממולאות בגבינות מצרכים להכנת פטריות ממולאות בגבינות 12 פטריות שמפיון או פורטובלו גדולות וללא רגלית כ 200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת כ 100 גרם גבינת פרמז'ן או קשקבל מגוררת דק חופן עלי פטרוזיליה קצוצים חלמון – לא חובה, אבל בהחלט מוסיף להשבחת המנה חצי כפית תימין יבש ש ...
ארוחה טעימה ומשובחת היא תמיד המוטו של הבישולים אצלי במטבח. הכלל הפשוט שאני משתדלת לקיים הוא בעיקר לא למורכבות
גלידה מטוגנת עם אוכמניות אדומות או סופגניות שאפשר לאכול כל ארבע עונות כבר תקופה ארוכה מתבשל אצלי רעיון להכין
במהלך תקופה אחרונה נשאלתי לא פעם לאן נעלמו המתכונים שלי ולמה איני מעדכנת במשהו חדש את האתר וכאן מקום לפתור תע
אך מכינים שניצל הכי טעים – מתכון להכנת שניצל ללא גלוטן אצלנו בבית האהבה לשניצל ביתי חוצה כל הגילאים. וכמו בכל
האהבה למעורב ירושלמי היא אחד החולשות שלי וגם אם יציעו לי את הזלילה המדהימה הזו באמצע הלילה אני אגיד כן. הבעיה
רבים מכירים את המצב שבא לנו לנשנש משהו מתוק ומפנק, אבל מצד השני יש את המודעות של יום המחרת והחשש מהמשקל והמשפט
כשמדברים איתי על פסטה אני נזכרת ב קרפלך המסורתיים שאמי נהגה להכין או ורנצק'ס שכל כך אהבתי ליכול בחזרתי מיו
הריטואל של סוף שבוע מתקרב או תכנונים למסיבה או אירוע מוכר לכולנו וכמובן השאלה התמידית – איזה עוגה להכין. לי א
מוסקה הינה המצאה גאונית של מטבח ים תיכוני, המאפיין בעיקר חבל הבלקן ואזור יוון וטורקיה. בדרך כלל נהוג להכין את