העשרה מקצועית בדנון קורסי העשרה ממוקדים בתחומים החמים של הקולינריה במסגרת המגמה ללימודי המשך, מציע דנון מגוון השתלמויות וקורסים ממוקדים שמטרתם לתת מענה מקיף לכל מי שמעוניין לקחת את הקריירה צעד אחד קדימה. ליקטנו מקבץ השתלמויות ייחודי בהנחיית טובי השפים והמרצים, כדי שתוכלו להתמחות בתחומים שקרובים ללבכם ולהיות בחזית העשייה והיצירה של המסעדנות המתפתחת בארץ ובעולם. עיצוב עוגות מספר מפגשים: 1 תאריך : 28/03/2024 מנחה הקורס: ג׳ורג׳יה גרין לאחר שהוציאה את ספרה הראשון וכבשה את לונדון עם העוגות המעוצבות שלה, מגיעה אלינו לסדנא מעשית חד פעמית של עיצוב עו ...
ימי קולינריה השפים המשפיעים של ישראל בסדרת מפגשי השראה ימי קולינריה בדנון מפגשי השראה עם מעצבי הקולינריה היש
... דיטוריה. הקורס מיועד לכל מי שמעוניין לרכוש ידע מעמיק בת. 31/07/24 להרשמה מקוונת להרשמה מקוונת שמרים 101 - בצקי שמרים ומאפי בוקר עול ...
... בסיס קמח מלא, שיפון ודגנים נוספים, לחמים ים-תיכוניים ממ. 11.09.24 למי מיועד הקורס הקורס מיועד לטבחים ולקונדיטורים ללא ניסיון קודם באפ ...
קריאה אחרונה לנוסעים לפריז שבוע של השראה והעשרה בבירה הקולינרית קריאה אחרונה לנוסעים לפריז שבוע של השראה וה
עולם השוקולד של פיליפ ברטרנד כיתת אומן בהנחיית אחד מהשוקולטיירים הגדולים של צרפת תחום השוקולד הוא אחד מתחומי
CULINARY COURSE AND COMMUNITY Welcome to the Danon Culinary Institute in Tel Aviv, the leading cooking school in Israel! Elevate your cooking skills, immerse yourself in a world of diverse cuisi
הפטיסרי הפריזאי של ג׳פרי קנייה במסגרת המגמה ללימודי המשך של בית הספר התקייימה בחודש מרץ, כיתת אומן בהנחיי
קורס פיציולו מקצועי עם אמן הפיצה האיטלקי אלסנדרו לוסטוקו תחום הפיצה בישראל ממשיך להתפתח. משנה לשנה הרמה עולה
קונדיטוריה ללא חלב - קונדיטוריה ללא סוכר כיצד יוצרים קינוחים ללא סוכר או ללא חלב בלי להתפשר על האיכות והטעם ? ז