מוסקט הוא עץ אשר מזרעיו הטחונים מופק תבלין ומקליפתו החיצונית של הזרע מופק תבלין נוסף. השם "מוסקט" מקורו בצרפתית, וכמו זן הענבים הקרויים מוסקט, מקור המילה מלטינית "ריחני". לתבלין "אגוז מוסקט" טעם מעט מתקתק ועדין ונעשה בו שימוש בתעשיית עיבוד מזון, בעיקר בתיבול מוצרי בשר. שימושים פולאריים בתבלין תמצאו במרקים, רטבים, מוצרי מאפה ותערובות תבלינים […]
כמון (שם מדעי: Cuminum cyminum) הוא צמח תבלין חד-שנתי ממשפחת הסוככיים, אשר תפוצתו הטבעית ממזרח הים התיכון ועד מזרח הודו
ציפורן הוא תבלין העשוי מכפתורי פרחים מיובשים של עץ תבלין טרופי ירוק עד בשם אוגניית הציפורן (שם מדעי: Syzygium aromaticu
פלפל אנגלי (שם מדעי: Pimenta dioica), המכונה גם פלפל ג'מייקה, פלפל ההדס או פימנטה (Pimenta), הוא תבלין שנוצר מפירותיו של העץ
פלפלת צ'ילי (הידועה גם בשמות צ'ילי, פלפל צ'ילי) הוא שם כולל למספר מינים של פלפלת, העיקרי ביניהם הוא Capsicum annuum. מין
השימוש בעשבים למרפא ולתבלין הוא עתיק יומין. מוסיפים טעם וריח ומגוונים את המאכלים שלנו עוזרים לתהליך העיכול ומ
כוכבי אניס בשמו המדעי Anise Stars ( llicium Verum ) , הנו צמח תבלין המשתייך למשפחה רחבה של עצים פרחוניים. הצמח גדל בדרום-מער
התבלין המופק מהשורש הוא בעל טעם עדין ונותן למאכלים צבע זהוב. תבלין זה המופק מקנה השורש (המזכיר בצורתו את קרוב מ
רגע לפני שנכנסים לחנויות המתמחות או לרשתות השיווק חשוב לשים לב לכמה דברים בתהליך בחירת התבלינים שלנו. בדיקה ב